perjantai 17. kesäkuuta 2011

Näyttelijöitä ja näytäntöjä

Perjantai ja leffailta....

Vuorossa Viggon Eastern Promises (2007). Venäjän mafiaa Lontoossa.. leffa oli aika hyvä omalla tavallaan.. Viggo aina yhtä komee..

Tuli tässä taannoin monen monessa blogissakin vastaa nämä kuka kenestäkin tykkää jutut.. ja sitten tuli puhettakin siitä että kuka se lemppari näyttelijä on. Laitetaan top 5 vaikka..

1. Viggo Mortensen

Aragorni tai ei on se vaan komee.. Mutta varsinkin tuollaisena "mettäläisenä". Isäntä tykkäs Appaloosa leffasta leffana kai ja minä vaan kahtelin Viggoa =D Tämän iltaisessa leffassa oli Viggo venäläisenä ja hyvin meni siinnäkin... tukka siisti mutta ei se haitannu..


2. Sean Connery

No mitä tähän voi sanoa.. Vanhetessaan on aina yhtä ihana.. ei ehkä seksikäs mutta ihana. Conneryssä parasta on se aksentti ja ääni.. tolla äänellä saa naiset tekeen mitä vaan... Nuorempana siis Bond aikoina oli ehkä hiukka liikaa sliipattu mutta ei paha.. vaan kun 60 isko mittariin niin pappa senkun paranee..


3. Gabriel Byrne

Tätä ei moni ymmärrä mutta Gabrielissa on sama factori kuin Conneryssä.. se ääni ja skotti aksentti... Myöskin se että vanhempana on paljo paremman näköin ko nuorena..


4. Vin Diesel (Riddick)

Ne silmät.. oi oi ne silmät ja ääni. Dieselissä parasta on ääni ja kun sen on sitten viellä kuullu sponttaania läppää heittämässä LiveStreemissä niin vot on kiva... On noi lihaksetkin aika kivat..


5. Johnny Depp (Chololate)

Deppi tekee Saprrowisa mahti suorituksen mutta silti omaan makuun ihan parhaimmillaan on Pieni Suklaapuoti leffassa. Sparrow on ihan omalta planeetaltaan ja Roux on kiertävä mustalainen. Suklaapuodissa hahmo on hillitympi, pehmeämpi ja viettelevämpi.


3 kommenttia:

VINNIENNA kirjoitti...

heh.. aika samiksia..mulla menis jotakuinkin

Vinnie
Johnny
Arnold Vosloo (muumio)
Viggo
Sean

jos ihan vaan ulkonäkökuolattavia listataan

koska Vin ei kyllä osaa näytellä, ei sitten yhtään.. mutta juurikin se ääni, silmät ja kroppa :P (ja mä muuten osaan xXx leffan vuorosanat miltei ulkoa :DD

Nuo muut kyllä osaa sitten himpan paremmin tuon näyttelemisenkin, etenkin nuo Deppin leffat kun on hyvin laidasta laitaan, ja silti hyviä

VINNIENNA kirjoitti...

pieni suklaapuoti on muuten kirjana aivan mun lemppareita, ja sen jatko osa karamellikengät miltei yhtä hyvä. Kun ne molemmat on lukenut niin leffa saa ihann toisenlaisia ulottuvuuksia.

Jotenkin kun itse ensin leffan näin, se ei kovinkaan kummoselta vaikuttanut ja Deppin roolikin liian mitätön, mutta sitten kun luki kirjan niin ne henkilöthän näytti niiltä näyttelijöiltä, ja monta juttua aukesi ihan toisellatapaa. kannattaa lukea jos ei jo hyllystä löydy :)

Juliet Jones kirjoitti...

Luin suklaapuoti kirjan ennen leffaa.. Juliette Binoche oli täydellinen rooliinsa (suosikkeja naisnäyttelijä puolella).

mä en kotimaisia leffoja oikeen kattele mutta Ganes ja Rööperi oli hyviä. Kotimaisista tosin suosikki on Ihanat Naiset Rannalla jonka kirjan luin kauan sitten.. suomenruotsalainen elokuva ja lisäksi inhokki kotimainen näyttelijä Nicke Lingnel mutta leffa kuvaa 50-lukua joten se on siis hyvä =D =D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...