perjantai 8. helmikuuta 2013

Aika uudelle kirjalle..

Kohta olisi taas aika uuden kirjan hankinnalle. Kalenteri on erikseen, sen ostan joka vuosi mutta Kirja on oma asiansa. Edellinen on palvellut pari vuotta ja muutama sivu enään tyhjänä. Yleensä ostan kirjan laadukkaana ja tuunaan itse mutta nyt tekisi mieli hankkia tälläinen toisenlainen. Kirja + tune tarvikkeet tulee saman hintaiseksi kuin tämä käsin tehty kirja. Joten ehkä hankin tämän itselleni myöhäisenä synttärilahjana. Kirja saa sisällön teksteistä, runoista ja piirroksista.. ideoista ja mietinnöistä. En ole koskaan kirjoittanut päiväkirjaa tyylillä " Tänään tapahtui sitä ja tätä.." , se vaan on jotenkin niiiiin hölmöä. 


 
160 sivua (yhdeltä puolin laskettuna)
Sidonta joko niin että tikkaukset näkyy tai nostetuin bindein.
Oma teksti / sanat kanteen.

Isompi 22 x 17 cm ( A5 ), kanteen 30  sanaa painettuna.
Pienempi 16,5 x 12 ( A6 ) , kanteen 20 sanaa painettuna.


Teksti kanteen.. harkinnassa..

"I promise to love you forever, every single day of forever" (11 sanaa)

"Plus Que Ma Propre Vie" eli "More Than My Own Life" (5 sanaa)
 
"No measure of time with you would be long enough, but we'll start with forever" ( 15 sanaa)

"Look After My Heart, I've Left it With You" ( 9 sanaa)

"Come Morning Light, You and I Will Be Safe and Sound" ( 11 sanaa)
 
"I have loved you for a thousand years. I'll love you for a thousand more" ( 15 sanaa)

"La tua cantante" ( this is the Italian name for a human whose blood particularly appeals to a certain vampire in an extreme sense. Literally translated into English, it means "your singer")

"It is said some lives are linked across time. Connected by an ancient calling that echoes through the ages. Destiny. "

"After all this time? Always." - Severus Snape

3 kommenttia:

VINNIENNA kirjoitti...

heh.. multa löytyy 58 numeroitua päiväkirjaa nuoruudesta, joilloin ne oli juuri sitä "tänään tapahtui sitä ja tätä" ja nyt niidne jälkeen on toistakymmentä mustaa pientä moleskinea täynnä niitä sekalaisia aforismeja, runoja, käsityöideoita yms pikaisia merkintöjä.. Aina välistä erehdyn ostamaan jonkun muun kirjasen, ja joskus jopa heittäytynyt hurjaksi ja ostanutkin punaisen moleskinen.. todetakseni että MUN juttu on se päältä tylsä musta vihko, jonka sisältö on sitten yhtä ilotulitusta :D.. ne muut vihkoset jää jostain syystä aina puolitiehen kun on vaan pakko saada uusi molski.. jotenkin niiden koko, paperi ja sidonta on niin mun käteen sopivaa ja niissä mustekynä soljuu mukavasti..

kynähulluna kun ei sitten millään halpiskyillä kirjoitella vaan joko ihanalla sinisellä parkerin mustekynällä jota vielä raaskii rahdata mukana laukussa tai tolla Waterman Hemispherellä joka pysyy kyllä kotona tallessa :D Mutta nuo mustekynämusteet tulee ikävästi monista muista papereista läpi, ja mikään ei ole inhampaa kuin se että paperi imaisee musteet läpi tai kirjoitusjäljestä tulee "karvainen" kun musteet leviää..

Mutta kaunis Kirja/vihko.. mistäs katselit ja minkä hintaluokan?

VINNIENNA kirjoitti...

ai kato, siinä olikin linkki :D

harmi kun mistään kuvasta ei näy kuinka auki nuo aukeaa, eli kuinka helppo on sitten kirjoittaa esim vasemmalle sivulle..

Juliet Jones kirjoitti...

Tuon paperista sain kysäisemällä tekijältä näytteen joka tulee ensi viikolla joten pääsee testaamaan miten mitkäkin kynät kävisi.

Mulla on sellainen nahkainen "penaali" mikä rullataan ja sidotaan kiinni. Kyniä on muutamat purkilliset joten värissä ja laadussa on vara valita. =D usein tosin on ollut kirjoissa käytössä laadukas lyijäri ja Parker Sonnet musta musteinen kynä. =D

mulla on aiemmilta vuosilta (yksi kirja on kestänyt 2-3 vuotta)muutamat..nuorena kirjottelin kalenteriin sellasella pikku pikku piperryksellä että huh.. enään ei niin pieni kippurointi onnistu jos siitä viellä meinaa selvääkin saada..

Yleensä olen ostanut kovakantisen kirjakaupasta ja sitten päällystänyt sen esim. käsin värjätyllä silkillä.. mutta nyt iski nahkaan himo =D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...